Wie ik ben


Zoals mijn moeder mij heeft geleerd, moet je je hart volgen zodat je later geen spijt krijgt van de dingen die je niet hebt gedaan.

Al jaren heb ik een grote liefde en belangstelling voor wijn. Op mijn vele wijnreizen door Frankrijk en Spanje heb ik leuke en interessante mensen ontmoet, allemaal met dezelfde passie voor wijn. Het was dan ook voor mij een logische stap om van mijn hobby en passie mijn beroep te maken. Het idee voor een mobiele wijnbar ontstond.

In september 2016 ben ik gestart met de vinologen opleiding aan de wijnacademie in Maarn. En afgelopen februari kwam de prachtig gerestaureerde Citroen HY Hoofddorp binnen rijden. Na een paar weken van klussen is het echt een mooie wijnbar geworden die tal van mogelijkheden biedt voor feestjes, borrels, proeverijen, etc.
Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met mij op om te zien wat Wijn op Wielen voor u kan betekenen.

André van der Putten

WIE BEN IK?

Wie ik ben
Contact

PASSIE VOOR WIJN

Wijnwinkel
Wijnadvies

CONTACT INFORMATIE

06-46074054
info@wijnopwielen.nl